Kantine

De sportkantine Schuttersveld is met haar uitgebreide horecagelegenheid uitstekend geschikt voor het nuttigen van een hapje en drankje.

sportkantineschuttersveld_800.jpg

 

De sportkantine Schuttersveld is de plaats van samenkomst voor sportend Sneek en omstreken, gelegen aan de noordelijke rondweg in Sneek. Het gebouw in de traditionele kleuren van de 'Waterpoortstad' vormt het visitekaartje van en de toegangspoort tot het uitgebreide sportcentrum Schuttersveld, waar een keur aan sportverenigingen hun domicilie hebben.


De kantine, van waaruit de bezoeker uitzicht heeft op de sporthal en een deel van accommodatie, is met haar uitgebreide horecagelegenheid uitstekend geschikt voor het nuttigen van een hapje en drankje. De indeling is heel ruimtelijk met voldoende gelegenheid om te zitten aan één van de vele tafeltjes of op een kruk aan de bar. Daar is het personeel bereid om aan al uw wensen te voldoen. Ze zullen u vriendelijk te woord staan en snel en adequaat aan uw bestelling helpen; er is in de sportkantine schuttersveld geen 'nee' te koop.


Daarnaast is het ook mogelijk de kantine af te huren voor feestlijke bijeenkomsten; al dan niet in combinatie met het gebruik van de sporthal of een deel daarvan. Voor bespreking of reservering moet contact opgenomen worden S. Yntema, beheerder van sportkantine Schuttersveld.